<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-text-plain" wrap="true" graphical-quote="false"
      style="font-family: -moz-fixed; font-size: 14px;" lang="x-western">
      <pre wrap="">Fernando Perez skrev 2012-04-23 08:00:
</pre>
      <blockquote type="cite" style="color: #000000;">
        <pre wrap=""><span class="moz-txt-citetags">&gt; </span>Hi Jorgen,
<span class="moz-txt-citetags">&gt;</span>
<span class="moz-txt-citetags">&gt; </span>On Tue, Jul 12, 2011 at 11:00 AM, J&ouml;rgen Stenarson
<span class="moz-txt-citetags">&gt; </span><a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:jorgen.stenarson@bostream.nu">&lt;jorgen.stenarson@bostream.nu&gt;</a>  wrote:
</pre>
        <blockquote type="cite" style="color: #000000;">
          <pre wrap=""><span class="moz-txt-citetags">&gt;&gt; </span> I'm considering adding some tests to Itpl in IPython/external to
<span class="moz-txt-citetags">&gt;&gt; </span> investigate unicode issues in that module. But after adding a tests
<span class="moz-txt-citetags">&gt;&gt; </span> submodule in the Itpl directory I can't run those tests because nose
<span class="moz-txt-citetags">&gt;&gt; </span> crashes when it can't import pexepct. Any ideas on how to solve this?
</pre>
        </blockquote>
        <pre wrap=""><span class="moz-txt-citetags">&gt;</span>
<span class="moz-txt-citetags">&gt; </span>did you eventually figure this out?  If the problem persists, we can
<span class="moz-txt-citetags">&gt; </span>try to give you a hand.
<span class="moz-txt-citetags">&gt;</span>
</pre>
      </blockquote>
      <pre wrap="">

I did not persue this problem further because Thomas Kluyver said he was 
going to do some major changes here. Looking back in my archive I see 
that this was unfortunately not communicated on list. See below for copy 
of relevant text.

Oops, I manage to just send this to Fernando. Here it is for the whole list.


/J&ouml;rgen


On 12 July 2011 19:00, J&ouml;rgen Stenarson <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:jorgen.stenarson@bostream.nu">&lt;jorgen.stenarson@bostream.nu&gt;</a> 
wrote:

     I'm considering adding some tests to Itpl in IPython/external to
     investigate unicode issues in that module. But after adding a tests
     submodule in the Itpl directory I can't run those tests because nose
     crashes when it can't import pexepct. Any ideas on how to solve this?


Just to note: I'm aiming in the future to replace all use of Itpl with 
the advanced string formatting introduced in 2.6. There's a couple of 
places it will still be in 0.11, but it will probably be done for 0.12.

Thanks,
Thomas
</pre>
    </div>
  </body>
</html>