<div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote">I tried that, and it had no impact here, although it seems my reported problem (linked in first mail in this thread) is different, but with same outcome.<br><br>I wanted to add more notes on this problem, which hopefully will help you track this issue.<br>
<br>Couple of days after I had this problem and resolved it by using Opera, I removed whole Python installation and packages and installed again. After that IPython was working fine in all browsers, so I thought it must have been some package that caused this. But just right now I see the problem again. To let you know, I don&#39;t have thousands packages. Standard ones like numpy/scipy... some scikits, h5py, mayavi, pyqt, wx, and their dependencies.<br>
<br>I used IPython dev version, so occasionally update IPython directory cloned from git, and play with it, mostly in qtconsole.<br>Now I wanted again to make notebook file, but no joy. After launching Firefox I see well known portal at <a href="http://127.0.0.1:8888/">http://127.0.0.1:8888/</a> and choose to make new notebook. However screen was just blank. Looking at html source it seems fine, I mean there is some content but nothing is shown. OK, I launch Chrome, then I launch Opera to witness the same.<br>
<br>At this point I decided I stop using IPython dev version. I removed all traces of IPython and went ahead to download latest stable version. I build 13.1 from source and BTW I noticed that download links in menu and side menu on IPython main page are empty, and that Win32 installer from pypi makes 64 bit executables.<br>
<br>Now launching notebook in Firefox is as reported previously  - I see the notebook, but commands aren&#39;t executed. Using Opera again saved me, luckily for me.<br><br>I don&#39;t know what are the changes in 0.13 but with 0.12 there were no this kind of issues on Windows. And yes, I know that majority of IPython devs don&#39;t use Windows.<br>
<br><br>On Fri, Nov 2, 2012 at 2:59 AM, MinRK wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex"><div class="gmail_quote"><div>I saw somewhere the suggestion that telling it to listen on all IPs (--ip=&#39;*&#39;) may be a workaround,</div>
<div>can you check if this is the case for you?  I don&#39;t remember where that was, so it may be nonsense.</div><span class=""><font color="#888888"></font></span></div></blockquote></div></div>