Until now I could run Notebook only in Opera, but now I get this error:<br><br>========================================<br><span style="font-family:courier new,monospace">&gt;ipython notebook --no-browser<br>[NotebookApp] Using existing profile dir: u&#39;C:\\Documents and Settings\\klo\\.ipython\\profile_default&#39;<br>
[NotebookApp] Serving notebooks from C:\Documents and Settings\klo\My Documents<br>[NotebookApp] The IPython Notebook is running at: <a href="http://127.0.0.1:8888/">http://127.0.0.1:8888/</a><br>[NotebookApp] Use Control-C to stop this server and shut down all kernels.<br>
[NotebookApp] Using MathJax from CDN: <a href="http://cdn.mathjax.org/mathjax/latest/MathJax.js">http://cdn.mathjax.org/mathjax/latest/MathJax.js</a><br>[NotebookApp] Kernel started: 0e915b57-00b1-4dec-b6ab-6e53c840824c<br>
[NotebookApp] Connecting to: tcp://<a href="http://127.0.0.1:3993">127.0.0.1:3993</a><br>[NotebookApp] Connecting to: tcp://<a href="http://127.0.0.1:3994">127.0.0.1:3994</a><br>[NotebookApp] Connecting to: tcp://<a href="http://127.0.0.1:3996">127.0.0.1:3996</a><br>
Traceback (most recent call last):<br>  File &quot;&lt;string&gt;&quot;, line 1, in &lt;module&gt;<br>  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\__init__.py&quot;, line 43, in &lt;module&gt;<br>
    from .config.loader import Config<br>  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\config\__init__.py&quot;, line 16, in &lt;module&gt;<br>    from .application import *<br>  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\config\application.py&quot;, line 31, in &lt;module&gt;<br>
    from IPython.config.configurable import SingletonConfigurable<br>  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\config\configurable.py&quot;, line 26, in &lt;module&gt;<br>    from loader import Config<br>
  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\config\loader.py&quot;, line 27, in &lt;module&gt;<br>    from IPython.utils.path import filefind, get_ipython_dir<br>  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\utils\path.py&quot;, line 25, in &lt;module&gt;<br>
    from IPython.utils.process import system<br>  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\utils\process.py&quot;, line 25, in &lt;module&gt;<br>    from ._process_win32 import _find_cmd, system, getoutput, AvoidUNCPath, arg_split<br>
  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\utils\_process_win32.py&quot;, line 31, in &lt;module&gt;<br>    from . import text<br>  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\utils\text.py&quot;, line 26, in &lt;module&gt;<br>
    from IPython.external.path import path<br>  File &quot;C:\Python27\lib\site-packages\ipython-0.13.1-py2.7.egg\IPython\external\path\__init__.py&quot;, line 2, in &lt;module&gt;<br>    from path import *<br>  File &quot;path.py&quot;, line 11, in &lt;module&gt;<br>
    m.wmsimage(service=&#39;Ocean_Basemap&#39;, xpixels=1200, verbose=True)<br>AttributeError: &#39;Basemap&#39; object has no attribute &#39;wmsimage&#39;<br>[NotebookApp] Kernel 0e915b57-00b1-4dec-b6ab-6e53c840824c failed to respond to heartbeat</span><br>
========================================<br><br>I can&#39;t execute anything. After I restart kern<span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif">el it just happens again on every execution.<br>I have no idea where it&#39;s pulling &quot;</span><span style="font-family:courier new,monospace"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif">m.wmsimage(service=&#39;Ocean_Basemap&#39;, xpixels=1200, verbose=True)&quot; line from. I searched whole site-packages and ipython profile for &quot;</span></span><span style="font-family:courier new,monospace"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif"><span style="font-family:courier new,monospace"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif">Ocean_Basemap&quot; string</span></span>, but none file contains this string.<br>
<br>What could be the problem here?</span><br></span>