[Numpy-discussion] building numpy trunk on WindowsXP

Charles R Harris charlesr.harris@gmail....
Fri Dec 12 01:11:24 CST 2008


On Thu, Dec 11, 2008 at 11:01 PM, <josef.pktd@gmail.com> wrote:

> On Fri, Dec 12, 2008 at 12:12 AM, Charles R Harris
> <charlesr.harris@gmail.com> wrote:
> >
> >
> > On Thu, Dec 11, 2008 at 9:26 PM, David Cournapeau
> > <david@ar.media.kyoto-u.ac.jp> wrote:
> >>
> >> josef.pktd@gmail.com wrote:
> >> > I just tried to build numpy for the first time, on Windows XP SP2,
> >> > sse2, single CPU with MingW 3.45, Python25
> >> >
> >> > I used `setup.py bdist` and copied extracted archive into
> >> > sitepackages, (so I can delete it again)
> >> >
> >>
> >> You can also use bdist_wininst, which will create a binary installer,
> >> with uninstall feature.
> >>
> >> > Are the errors and failures below expected, or did my build not work
> >> > correctly?
> >> >
> >>
> >> I have not seen the io ones, but I have not tested numpy on windows
> >> recently, so they may be regressions or new tests which do not pass on
> >> windows.
> >
> > I think the io errors used to show up on the windows buildbots, something
> to
> > do with temp files and permissions on windows. Some of the formatting
> errors
> > look like missing values, i.e., it's just stuff that happened to be in
> some
> > memory location.
> >
> > Chuck
> >
> >
>
>
> Thanks, I didn't expect that building numpy would work this easily.
>

Now that the windows buildbot is back after being offline for a while, I see
the same io errors. I wonder if something changed? The formatting errors
aren't there, however.

Chuck
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://projects.scipy.org/pipermail/numpy-discussion/attachments/20081212/537ec884/attachment-0001.html 


More information about the Numpy-discussion mailing list