[Numpy-discussion] Built Lapack, Atlas from source.... now numpy.linalg.eig() hangs at 100% CPU

Chris Colbert sccolbert@gmail....
Fri Mar 27 10:19:07 CDT 2009


I compiled everything with gfortran. I dont even have g77 on my system.

On Fri, Mar 27, 2009 at 11:18 AM, Chris Colbert <sccolbert@gmail.com> wrote:

> here are the results from that test:
>
> test_lapack (test_build.TestF77Mismatch) ... ok
>
> ----------------------------------------------------------------------
> Ran 1 test in 0.055s
>
> OK
>
>
> thanks again for the help,
>
> Chris
>
>
> On Fri, Mar 27, 2009 at 10:24 AM, David Cournapeau <
> david@ar.media.kyoto-u.ac.jp> wrote:
>
>> Chris Colbert wrote:
>> > numpy.test() doesn't return (after 2 hours of running at 100% at
>> > least). I imagine its hanging on this eig function as well.
>>
>> Can you run the following test ?
>>
>> nosetests -v -s test_build.py (in numpy/linalg).
>>
>> If it fails, it almost surely a problem in the way you built numpy
>> and/or atlas. Make sure that everything is built with the same fortran
>> compiler (blas, lapack, atlas and numpy).
>>
>> cheers,
>>
>> David
>> _______________________________________________
>> Numpy-discussion mailing list
>> Numpy-discussion@scipy.org
>> http://mail.scipy.org/mailman/listinfo/numpy-discussion
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.scipy.org/pipermail/numpy-discussion/attachments/20090327/a89c1ce0/attachment.html 


More information about the Numpy-discussion mailing list