[Numpy-discussion] Weird Travis-CI bugs in the release 1.7.x branch

Ondřej Čertík ondrej.certik@gmail....
Tue Dec 4 17:47:41 CST 2012


On Tue, Dec 4, 2012 at 8:14 AM, Ondřej Čertík <ondrej.certik@gmail.com> wrote:
> On Mon, Dec 3, 2012 at 7:10 PM, Nathaniel Smith <njs@pobox.com> wrote:
>> On 4 Dec 2012 02:27, "Ondřej Čertík" <ondrej.certik@gmail.com> wrote:
>>>
>>> Hi,
>>>
>>> I started to work on the release again and noticed weird failures at
>>> Travis-CI:
>> […]
>>>   File
>>> "/home/travis/virtualenv/python2.5/lib/python2.5/site-packages/numpy/core/tests/test_iterator.py",
>>
>> The problem is that Travis started installing numpy in all python
>> virtualenvs by default, and our Travis build script just runs setup.py
>> install, which is too dumb to notice that there is a numpy already installed
>> and just overwrites it. The file mentioned above doesn't even exist in 1.7,
>> it's left over from the 1.6 install.
>>
>> I did a PR to fix this in master a few days ago, you want to back port that.
>> (Sorry for lack of link, I'm on my phone.)
>
> Thanks! I backported it in:
>
> https://github.com/numpy/numpy/pull/2786
>
> Nice, I was not aware of the fact that "pip install ." fixes this
> problem with setup.py ---
> I've burned myself with this so many times already and I always forget
> about this bug.

It's fixed in the release branch now. So both master and the release branch
pass all tests on Travis again.

Thanks for your help.

Ondrej


More information about the NumPy-Discussion mailing list