[SciPy-Dev] Getting IO Error while running Scipy Central on local server

Nathaniel Smith njs@pobox....
Thu Jan 24 13:20:36 CST 2013


Oh, I see, the / separators I was seeing are URL separators, not file
separators. Well, maybe someone else will speak up, and in any case
good luck figuring it out :-)

-n

On Thu, Jan 24, 2013 at 11:18 AM, Surya Kasturi <suryak@ieee.org> wrote:
>
>
>
> On Fri, Jan 25, 2013 at 12:46 AM, Nathaniel Smith <njs@pobox.com> wrote:
>>
>> On Thu, Jan 24, 2013 at 10:52 AM, Surya Kasturi <suryak@ieee.org> wrote:
>> > I successfully installed the scipy central site on my computer. I just
>> > tried
>> > to submit a code snipped for testing.. and ran into the below error.
>> >
>> > IOError at /item/new/ [Errno 2] No such file or directory:
>> > 'compile\\conf.py'
>> >
>> > Please look into the error: http://dpaste.com/890230/
>>
>> I'm not an expert on this code (it's not clear that anyone who's still
>> active is; you may be stuck debugging things yourself in general), but
>> it looks like there's some code there using windows-style directory
>> separators (\ instead of /) and you're not running on windows?
>
>
> I am on windows.
>
>>
>>
>> -n
>> _______________________________________________
>> SciPy-Dev mailing list
>> SciPy-Dev@scipy.org
>> http://mail.scipy.org/mailman/listinfo/scipy-dev
>
>
>
> _______________________________________________
> SciPy-Dev mailing list
> SciPy-Dev@scipy.org
> http://mail.scipy.org/mailman/listinfo/scipy-dev
>


More information about the SciPy-Dev mailing list