[SciPy-Dev] SciPy test error

Blake Griffith blake.a.griffith@gmail....
Thu Jun 20 15:52:08 CDT 2013


Hello scipy, I keep getting this error when I do scipy.test()

======================================================================
ERROR: Failure: ImportError
(/home/blake/scipy/build/testenv/lib/python3.2/site-packages/scipy/lib/lapack/
clapack.cpython-32mu.so: undefined symbol: clapack_sgesv)
----------------------------------------------------------------------
Traceback (most recent call last):
  File
"/home/blake/.virtualenvs/scipy3/lib/python3.2/site-packages/nose/failure.py",
line 38, in runTest
    raise self.exc_val.with_traceback(self.tb)
  File
"/home/blake/.virtualenvs/scipy3/lib/python3.2/site-packages/nose/loader.py",
line 413, in loadTestsFromName
    addr.filename, addr.module)
  File
"/home/blake/.virtualenvs/scipy3/lib/python3.2/site-packages/nose/importer.py",
line 47, in importFromPath
    return self.importFromDir(dir_path, fqname)
  File
"/home/blake/.virtualenvs/scipy3/lib/python3.2/site-packages/nose/importer.py",
line 94, in importFromDir
    mod = load_module(part_fqname, fh, filename, desc)
  File
"/home/blake/scipy/build/testenv/lib/python3.2/site-packages/scipy/lib/lapack/__init__.py",
line 163, in <module>
    from . import clapack
ImportError:
/home/blake/scipy/build/testenv/lib/python3.2/site-packages/scipy/lib/lapack/
clapack.cpython-32mu.so: undefined symbol: clapack_sgesv

----------------------------------------------------------------------
Ran 6900 tests in 101.388s

FAILED (KNOWNFAIL=119, SKIP=228, errors=1)


I think I have all the proper libraries installed, so I don't know why I'm
getting this error.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.scipy.org/pipermail/scipy-dev/attachments/20130620/ff205484/attachment.html 


More information about the SciPy-Dev mailing list