[SciPy-user] plt.image_help

eric eric at scipy.org
Sun Feb 17 02:54:15 CST 2002


Hi Karshi,

>
> Hi all,
>
>  I start getting the following messages:
> ------------------------------------------------
> >>> from scipy import plt
> >>> plt.image(M)
> Traceback (most recent call last):
>   File "<stdin>", line 1, in ?
>   File "/usr/local/lib/python2.1/site-packages/scipy/plt/interface.py", line
> 427, in image
>     axis('equal')
>   File "/usr/local/lib/python2.1/site-packages/scipy/plt/interface.py", line
> 174, in axis
>     x_ticks = _active.x_axis.ticks
> AttributeError: axis_window instance has no attribute 'ticks'
> >>> image=plt.lena()
> >>> plt.image(image)
> Traceback (most recent call last):
>   File "<stdin>", line 1, in ?
>   File "/usr/local/lib/python2.1/site-packages/scipy/plt/interface.py", line
> 427, in image
>     axis('equal')
>   File "/usr/local/lib/python2.1/site-packages/scipy/plt/interface.py", line
> 174, in axis
>     x_ticks = _active.x_axis.ticks
> AttributeError: axis_window instance has no attribute 'ticks'
>
> -----------------------------------------------
> I don't know what I've done , it was working few minutes ago.

I'm not sure what is happening here either.  I vaguely remember seeing this at
one point, but don't remember what the problem was.  I'm pretty sure it is fixed
in the CVS.

eric

> _______________________________________________
> SciPy-user mailing list
> SciPy-user at scipy.net
> http://www.scipy.net/mailman/listinfo/scipy-user
>





More information about the SciPy-user mailing list