[SciPy-User] [Fwd: Re: ANN: SfePy 2009.4]

S. Chris Colbert sccolbert@gmail....
Thu Nov 26 11:19:19 CST 2009


I'm getting all sorts of errors trying to run sfepy tests and examples:

It builds fine. 

But I fail one of the solvers test because of a bug with OpenMPI (whichever 
solver is using Petsc4py which btw, is not listed as a dependency).

The schroedinger example runs, but produces erroneous output (~300% error). 
The poisson and valec examples produce error results.  

System specs:
Kubuntu 9.10 x64

Self built/easy_insall:
Numpy 1.3.0
Scipy 0.7.1 
Newest umfpack scikit
Newest Petsc4Py
pytables 

from the repos:
hdf5-serial 
openmpi 1.6.6
pysparse

Any help would be awesome!

Cheers, 

Chris

> Gael Varoquaux wrote:
> > On Wed, Nov 25, 2009 at 12:00:03PM +0100, Robert Cimrman wrote:
> >>>     555                 else:
> >>>     556                     gui = ViewerGUI(viewer=self)
> >>> --> 557                     scene = gui.scene.mayavi_scene
> >>>     558
> >>>     559                 if scene is not self.scene:
> >>>
> >>> AttributeError: 'MlabSceneModel' object has no attribute 'mayavi_scene'
> >
> > Yes, mayavi_scene is new in 3.3.0. We realized that this functionnality
> > we needed a bit late :)
> >
> > Gaël
> 
> And I have started using it even later :)
> 
> thanks for clarification!
> r.
> 
> _______________________________________________
> SciPy-User mailing list
> SciPy-User@scipy.org
> http://mail.scipy.org/mailman/listinfo/scipy-user
> 


More information about the SciPy-User mailing list