[SciPy-User] ask.scipy.org registration not working

Hjalmar Turesson hturesson@gmail....
Thu Feb 9 08:01:07 CST 2012


I have same problem (invalid captcha) using both Chromium and Firefox 10.
After a half year of trying I still have not been able to log in.

Best,
Hjalmar

On Thu, Feb 9, 2012 at 7:52 AM, Andreas H. <lists@hilboll.de> wrote:

> Hi,
>
> I'm running Chromium 16.0.912.77 (Developer Build 118311 Linux) Ubuntu
> 10.04. When registering for ask.scipy.org, I always get the error message
> "You entered an invalid captcha". However, I don't see any captcha where I
> could enter anything. The ReCaptcha widget is just not shown.
>
> Trying the same with Opera/9.80 (X11; Linux x86_64; U; en) Presto/2.9.168
> Version/11.52, I do see the ReCaptcha widget. However, when I enter a
> correct captcha and click "Register", I'm running into some sort of
> timeout after about a minute or two. The error message is
>
>   Proxy Error
>   The proxy server received an invalid response from an upstream server.
>   The proxy server could not handle the request POST /login.
>   Reason: Error reading from remote server
>   Apache/2.2.3 (CentOS) Server at ask.scipy.org Port 80
>
> Cheers,
> Andreas.
>
> _______________________________________________
> SciPy-User mailing list
> SciPy-User@scipy.org
> http://mail.scipy.org/mailman/listinfo/scipy-user
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.scipy.org/pipermail/scipy-user/attachments/20120209/de3c0b03/attachment.html 


More information about the SciPy-User mailing list