[IPython-dev] AttributeError when running sphinx docs

Aaron Meurer asmeurer@gmail....
Fri Aug 10 22:22:47 CDT 2012

Oh, and if you use return codes to determine if the build passes or
not, you might need to do something like

Aaron Meurer

On Fri, Aug 10, 2012 at 8:21 PM, Aaron Meurer <asmeurer@gmail.com> wrote:
> We are getting a lot of these in SymPy too, sometimes getting them and
> sometimes not.  I think it might be a bug in Sphinx or numpydoc.
> Otherwise, make sure that you have the right type (i.e., autofunction,
> automethod, etc.).
> By the way, for SymPy, we've added docs building to our sympy-bot, as
> it's the only way that people even consider this in pull requests.
> Perhaps you might consider the same for your test_pr.  Otherwise,
> people don't even know that things are not Sphinx friendly, and the
> build errors just accumulate.
> Aaron Meurer
> On Fri, Aug 10, 2012 at 6:40 PM, Brian Granger <ellisonbg@gmail.com> wrote:
>> When I run "make html" to build the sphinx docs, I see a long sequence
>> of AttributeErrors - all on IPython attributes that clearly exist.
>> All of these are happening in the autodoc sphinx extension.  I have a
>> vague recollection of seeing this before but have no idea what I did
>> to get it to run.  Has anyone seen this or know what is going on?
>> Cheers,
>> Brian
>> --
>> Brian E. Granger
>> Cal Poly State University, San Luis Obispo
>> bgranger@calpoly.edu and ellisonbg@gmail.com
>> _______________________________________________
>> IPython-dev mailing list
>> IPython-dev@scipy.org
>> http://mail.scipy.org/mailman/listinfo/ipython-dev

More information about the IPython-dev mailing list